To Vasa: Hvala - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Great Vasa 2009-05-27 9:06

Zdravo Mirko,

zaustavio sam se ovde u centru 蛎pca, koga odavno nisam video pod snegom. Moj rodni grad, a dva prozora gore levo kriju prostoriju u kojoj sam proveo prva dva meseca 枴vota.

Reagovao sam sa pojačanim osećanjima, a fotke sam pregledao do kraja i uverio se da će tvoja galerija biti sazdana od vrlo korektnih snimaka i sve zanimljivijih.

Sticajem trapavih okolnosti moja galerija je pisana i brisana. Bilo je dosta snimaka iz samog 蛎pca, iz Orida i okoline. Vremenom ću ih vratiti na svoje mesto.

Srdačno te pozdravljam i ima sve pohvale i podr嗅u.

Branko

  #1  
Old 05-27-2009, 08:00 PM
mirko_ninkovic mirko_ninkovic is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 56
Default To Vasa: Hvala

Hvala puno na podrsci, dosta znaci, narocito od Vas. Ja sam ranije gledao Vase fotografije, i primetio sam da su obrisane, ali mi nije jasno zbog cega. Video sam i slike Orida koji mi je posebno drag, jer sam cesto za Veliku Gospoinu kao mladji odlazio tamo kod rodbine na slavu i vasar. Jako zanimljivo da ste ziveli u Krsmanovica kuci, oduvek sam se pitao kakva je unutrasnjost. Hvala puno na kritikama. Pozdrav!
Mirko
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:30 PM.Copyright ゥ 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH