To t0mmm1: :) - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Great t0mmm1 2007-03-09 15:23

Zdravo Maja,
krasno! To bi lahko bil prvi kader filma o Casanovi ;)))) Mo, ki ga je 枡na prevarala 枡 kliče prijatelje, da se gredo mačevat ;))) Seveda je bilo to pozivanje prijateljev v časih Casanove malo bolj počasno ;))) Super barve, super vse.
... ma si jih pa na嗾epala novih fotk tačas... sem jih kar nekaj pogledal... prva misel: bejba je dobila zavarovalnino! Ma potem sem prebral kako je bilo s 300mm/f2.8... 殻oda, prav bi ti ga privoču (čeprav je malo velik in te杪k)... ampak 12-24mm pa si ubodla? Ga izbiram 枡 kar nekaj časa tudi jaz... in ga verjetno ne bom izbral 啼 dolgo ;)))

Lep vikend tudi tebi... mogoče se pa res srečava kje... ampak ti si prehitra zame... mi se premikamo kot vojska... najprej pe啾dija (jaz), potem oklepniki (moja ta mala v vozičku), potem intendanti s kuhinjo (moja punca)... too much logistike in poln avto za cel dan naokoli ;))

  #1  
Old 03-09-2007, 11:04 PM
miuky miuky is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 334
Default To t0mmm1: :)

lastnika 12-24 pa res:)...v glavnem, svetlo vidi, ko svetlo gleda, lepo vidi, kadar lepo gleda in 啼 lep啼, kadar si lepo gledan s strani lepe osebe...., če pa je lepa 啼 znotraj, mislim...kaka zavarovalnina, 啼 loterija je bila bolj verjetna, kot to kar se mi dogaja:))
:)
lep večer...Maja
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:47 PM.Copyright ゥ 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH