Traczewska 2010-01-18 13:14
Subskrybenci znowu sie nie pokazali.. wiec bez koloru, ostrosci i firanki nie napisza slowa?
A ja i owszem - bo postanowilam dzielnie kibicowac Pana tematycznym i duchowym, poszukiwaniom.
Pozwole sobie delikatnie doradzic, ze w tym wypadku, kazdy inny POV bylby lepszy dla oddania dramatyzmu figuratywnego przedstawienia.. Tu niestety.. oszklone drzwi, zza ktorych wyloni sie zza chwile dziarski pleban, kawal framugi muru co w szpitalnej manierze na dwie poowy pomalowany.. sprowadza nas na ziemie natychmiast i bolesnie.. a moze inaczej - w ogole nie pozwala sie od niej oderwac..
Wiec z przodu, bez bokow, ze zblizeniem na detal z mocna gra kontrastu, swiatlocieni.. Pan przeciez lubi i umie "wyciagac" detale.. wlasnie tu sie o jakis prosi..
Reszta - super:)
z pozdrowieniami,
agn
|
||||
|
||||
![]()
Witam Pani Agnieszko!
Dzi麑uj za kibicowanie. Cho nie wszystkie Pani uwagi mnie przekonujア to wiele jest ciekawych. Tutaj chc nadmieni, ソe z przodu mimo 10mm nie byウo ソadnych szans. Krzyソ jak wida jest pokaシnych rozmiarw a wejカcie bardzo wアskie. Pozdrawiam serdecznie Krzysztof |
|
||||
|
||||
![]()
Wierze w Pana bardzo. Ten pogrzeb wtedy na drodze..
Jednym z moich dramatycznych odkryc doroslego czlowieka byla zaglada naiwnego dziecinstwem, pojecia , ze to co przychodzi latwo bedzie wiele warte.. wszystko ma swoja cene i jakosc wprost do niej proporcjonalna.. Jesli moge doradzic wiec - prosze wiec czesciej fotografowac nie "po prostu", nawet jak sie Pan wiele razy pomyli, zobaczy Pan jaka to da w koncu Panu satysfakcje.. Bo - robic zdjecia - "po prostu" - teraz - moze naprawde kazdy.. kosztuje to tyle co kompaktowy aparat marki dowolnej + pewna doza kompleksow i bezwstydu.. Kompleksow - zeby, jak inni, na sile Swiatu pokazac - bezwstydu - gdy nie ma co.. Pan ma swietny warsztat tylko dusze trzeba znalezc. z pozdrowieniami, agn |
|
|||
|
|||
![]()
Pani Agnieszko!
Prosze zaspokoic moja ciekawosc: na podstawie czego twierdzi Pani, ze Pan Fis2 nie znalazl swojej duszy? Do stop sie sciele. JanD ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Swoja dusze na pewno - tak, duszy przedmiotu - jeszcze - nie. W kazdym razie jeszcze nie tego przedmiotu. Po czym? Widze to w obrazku.
z serdecznosciami, agn |
|
|||
|
|||
![]()
Pani Agnieszko!
Juz wszystko rozumiem. Dziekuje. |
![]() |
Thread Tools | |
|
|