Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great daddo 2014-04-22 3:26

Dejane 113 sekonda je cudo za mene kojo nikad nism isao vise od 3 ili 4 sekunda.fenomenalni rezultat tako da se vide i zvizde i brda! Pozdrav. Klaudijo.

  #1  
Old 04-25-2014, 11:01 AM
Hillo's Avatar
Hillo Hillo is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 6
Default To daddo: Duge ekspozicije

Hvala na komentaru!

Probaj koji put malo du枡 ekspozicije, ni嗾a te ne ko嗾a, treba samo imati stativ (ili bilo kakvo čvrsto upori嗾e) i nakon namje嗾anja kadra okinut s odgodom (self timer i sl.) ili daljinskim da se fotić čim manje dira.

Ponekad rezultati znaju biti super zanimljivi, evo jedne moje s Mangarta u Alpama (ekspozicija 53 sekunde) koja izgleda kao da je fotkana u sred bijela dana a fotkano je u 23:30. Tad je i mene iznenadio white balance fotke koji je bio na auto a fotić je svjetlo prepoznao kao daylight (pretpostavljam zato jer je bio pun mjesec a svjetlost koja dopire s mjeseca je ni嗾a drugo nego odbijena sunčeva svjetlost...). Kad sam ekipi s kojom sam bio gore pokazao fotku na displayu fotića, nisu mogli vjerovat da je to upravo fotkano...

Evo fotke:
https://lh4.googleusercontent.com/-V...4/_P135441.jpg
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:07 AM.Copyright ゥ 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH