Zuta vila u Batincu
pajaran
(116065)
mkamionka 2022-05-05 3:02
Zdravo Pavle,
Odličan panoramski pogled. Jedino 嗾o mi je 杪o je 嗾o je vreme bilo prilično oblačno. Siguran sam da bi po sunčanom danu ceo pogled bio mnogo 啾reniji.
Da, ja sam primer osobe koja je oti嗟a da radi u inostranstvu. Međutim, većina ljudi koji odu u inostranstvo odlaze tamo da zarade i da naprave ne嗾o bolje kod kuće, kao 嗾o ste rekli. Posao koji sam izabrao je drugačiji jer moram da ostanem tu gde jesam. Sada nakon mnogo godina, 20-ak godina, već postoje mogućnosti za posao u Poljskoj, ali sada bi selidba bila finansijska katastrofa, tako da verovatno ostajem u inostranstvu iako mi nedostaje sopstvena zemlja.
M
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav.
Ja sam Nislija, posle zavrsenog medicinskog fakulteta pokojne supruge, doselio sam se u Cupriju 1978 god i tu ostao. Ostaklla su mi samo dva groba i uspomene. Sin i supruga su umrli, ja samujem i placem za njima. U nisu sam prodao svu imovonu i stanove koje smo imali pokojna suruga i ja, rascistio sam nasledje, ostao mi je samo stan u Cupriji, u kome zivim sam. Paja |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav,
Tako mi je 杪o 嗾o čujem to Paja. 司vot je ponekad tako surov, i te嗅o je odrediti njegov smisao. Drago mi je 嗾o ne dozvoljavate tuzi da vas obuzme, ali ostajete kreativni i dijelite svoja razmi嗟janja sa nama i cijelim svijetom ovdje. Mislim da je ovo mjesto blago. Ovdje ima mnogo starijih ljudi. Pretpostavljam da mladi ljudi radije koriste telefone i TrekEarth je previ啼 zastario za njih. 閣eta jer se ovdje mo枡 toliko toga naučiti o svijetu od toliko ljudi iz različitih zemalja. Nadam se da ćete ostati dobrog zdravlja i da nastavite sa slikanjem i dijeljenjem fotografija! M |
![]() |
Thread Tools | |
|
|