thea0211 2007-01-27 3:44
ciao mihaela,
chiar pare periculos pe podul ala ... bine ca n-a patit nimeni nimic.
peisajul e frumos, pacat insa ca n-ai avut parte de conditii de luminozitate mai bune: in partea de cer+copaci nu se disting detalii aproape deloc :(
impresie artistica***
tfs,
dora
sfarsit de saptamana placut
|
||||
|
||||
![]()
Mersi Dora,
da, asa e, vremea nu prea m-a ajutat de data asta, si Slava Domnului ca n-a patit nimeni nimic :)), intr-adevar. Si inca n-am PS CS 2, stiu ca ajuta la deschiderea zonelor mai intunecate cum este aici padurea. Dar promit in curand sa-l achizitionez :) Un weekend placut si tie, Mihaela |
|
||||
|
||||
![]()
sa stii ca daca nu obisnuiesti sa fotografiezi in format RAW, atunci n-ai nevoie de PS CS2, care e oricum foarte mare si iti mananca foarte multe resurse (adica pc-ului :) ... care ar trebui sa aiba macar 512MB sau poate chiar 1GB memorie - pt. ca sa se miste PS bine) ... aceleasi lucruri (aproape aceleasi bineinteles, da' eu as zice ca suficiente) - pentru post-procesare le poti face si cu o versiune mai veche, de ex. PS7.
gasesti softuri free, de ex. GIMP, sau poti incerca PhotoFiltre - asta e link-ul: http://www.photofiltre.com/ - pentru post-procesare/redactare de imagini ... depinde cu ce te obisnuiesti si ce ti-e mai accesibil WE foarte bun, dora |
![]() |
Thread Tools | |
|
|